sportanews.1w.lv

 



Ceturto spēli pēc kārtas šodien savā laukumā Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) aizvadīs Rīgas "Dinamo'' hokejisti. Viņu pretinieki "Arēnā Rīga" būs Maskavas "Spartak'', ko atbalstīs aptuveni 500 neprognozējamas uzvedības līdzjutēju. Spēles sākums pulksten 19.30 tiešraidē kanālā LTV7.


Apmēram 500 "Spartak" sistēmas futbola fani ir ceļā uz UEFA Čempionu līgas spēli Slovākijā un pa ceļam nolēmuši iegriezties Rīgā, lai atbalstītu hokejistus mačā ar Rīgas "Dinamo''.

Policija veiks drošības pasākumus

Fanu rīcība spēles laikā varot būt neprognozējama, tāpēc Valsts policija sadarbībā ar ''Dinamo" vadību un "Arēnu Rīga" nolēmusi pastiprināt drošību gan pirms, gan spēles laikā, kā arī pēc tās. Policisti solījuši stingri uzraudzīt, lai "Arēnā Rīga" nenotiktu incidenti, netiktu izkliegti provokatīvi vai naidu kurinoši saukļi.

"Spartak" faniem izveidota atsevišķa biļešu kase, atsevišķa ieeja, un arī sektori, kuros viņi atradīsies spēles laikā, tiks īpaši norobežoti. Spēles laikā līdzjutēji ar "Spartak" atribūtiku varēs atrasties tikai viesu komandas atbalstītāju sektorā.

Arēnā iesaka ierasties laicīgi

"Dinamo'' klubs līdzjutējus uz spēli aicina ierasties laikus, lai neveidotos rindas.

Abas komandas pārstāv Bobrova divīziju, tādēļ sezonas gaitā jātiekas četrreiz. Divas spēles jau aizvadītas un abas Maskavā. Pa reizei pie uzvaras tikusi katra komanda, turklāt ar vienādu rezultātu 3:2.

Mikušam jaunajā komandā vienā spēlē vieni vārti

 

''Spartak'' rezultatīvākais spēlētājs ar 18 punktiem pašlaik ir 30 gadus vecais slovāks Branko Radivojevičs, kurš guvis četrus vārtus un 14 reizes rezultatīvi piespēlējis. Turklāt vienus no saviem četriem vārtiem viņš guva tieši spēlē ar

Rīgas "Dinamo'' nevarēs palīdzēt komandas kapteinis Sandis Ozoliņš, kurš turpina atgūties pēc ribas lūzuma.

Hašeks Rīgā

Paredzams, ka Rīgā ieradīsies arī leģendārais čehu vārtsargs Dominiks Hašeks. 45 gadus vecais hokejists sargāja "Spartak'' vārtus abu komandu otrajā spēlē, kurā panākumu ar 3:2 guva rīdzinieki.

Nākamās trīs spēles Rīgas "Dinamo'' aizvadīs izbraukumā. Jau 8. decembrī paredzēts mačs Jekaterinburgā ar vietējo "Avtomobilist'' komandu.

Komentāri (0)  |  2010-12-06 16:56  |  Skatīts: 11721x
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ